DOCUMENTALS

Joan Cassola

Documental MUSIC ALS 60, Joan Cassola

Us deixem un molt brevissim resum del documental que hem enregistrat amb una entrevista a l’artista, cantant i compositor Joan Cassola i un enregistrament d’un únic concert com a presentació del seu primer disc LA HISTORIA QUE EL TEMPS CREU PERDUDA i com a grup VIA LLIURE amb “el nano”.

Agraïm de tot cor el temps que ens ha dedicat, ja que al seu costat hem après de música, hem crescut com a persones i hem tingut el privilegi de sentir i comprendre les paraules i l’esforç que hi ha darrera de cada composició. Felicitats Joan!, un plaer compartir amb tu aquests moments i aquesta empenta que et caracteritza.

IN-EDIT és una xarxa internacional de festivals de cinema relacionats amb el documental musical. Estem acabant els últims detalls del documetal JOAN CASSSOLA – ARTISTA ALS 60, amb concert i entrevista d’aquest cantautor català que torna als escenaris amb el CD de VIA LLIURE que porta el títol de “La història que el temps creu perduda” als seus 60 anys. En Joan en explica com va dedicar-se al món de la música i com es va haver d’allunyar per retrobar-se després de tants anys amb el que més li agrada, tocar. Un documental íntim i molt proper a l’autor de més de 200 cançons al seu calaix, fundador de l’orquesta Gira-sol que va començar sent un duo format per ell, Joan Cassola (bateria) i en Lluís Ferrer (teclats) , a l’any 1982.

Amb Montpalaufilms guarda una estreta relació professional amb l’enregistrament de les seves actuacions, així com una entrevista inèdita que us presentem en aquest documental i uns quants videoclips de l’àlbum de VIA LLIURE.